Deze week hebben we voor de eerste keer "gedizeld". We kregen taken waaraan we zelfstandig moesten werken en we gingen in kleine groepjes opdrachten uitvoeren in de computerklas met juf Kristien.

Dinsdagnamiddag zijn op zoek gegaan naar kriebeldiertjes. We vonden vooral vuurwantsen en kruisspinnen.

Op vrijdag zij we de omgeving van onze school gaan verkennen. We deden een wandeltocht met behulp van onze ouders of grootouders. (Waarvoor nog een warme dank voor de opkomt.) Tijdens de wandeltocht moesten we op zoek gaan naar bepaalde beroepen, voertuigen, huizen en verkeersborden.

We sloten de week af met MuVo. Hier deden we matrozen en kapiteins na en maakten we een heuse duikboot met waso en waterverf.

Nu gaan we genieten van een zalig verlengd weekend.