Het was een korte maar goedgevulde week in L1.

Maandag genoten we allemaal van onze vrije dag.

Dinsdag hingen we aan de lippen van de schrijfster Valerie Eyckmans wanneer ze ons het verhaal vertelde van "De jongen in de zeepbel".

Tijdens onze lessen W.O. leerden we over alles wat rolt en maakten we op vrijdag een heuse monstertruck.

We gingen op bezoek bij Mol en Beer en leerden daar het woordje TOM.

Bij de Bollebozen mochten we dan weer wegen en meten en tijdens de lessen godsdienst hebben we kennsisgemaakt met verschillende Jezusverhalen.

Verder hebben we deze week nog verschillende letters geschreven.

Een goedgevulde week.

Geniet van de foto's.

Deze week was het thema 'GEK'.

Omdat er zoveel gepland stond, verliep de week niet zoals anders en dus een beetje gek.

Dinsdag stond in het teken van de scholendveldloop. Foto's hiervan vinden jullie binnenkort op onze website. Daar kunnen jullien zien hoe knap onze eersteklassers het gedaan hebben. We kunnen al verklappen dat er medailles zijn gewonnen.

Woensdag was het helemaal te gek want dan hadden onze kids geen school.

Donderdag kwam in de voormiddag de schoolfotograaf en in de namiddag zijn we dan tijdens MuVo gaan werken rond een gekke stad. Bij juf Margaux al beeldend en bij juf Ingrid al bewegend.

Tussen al die gekte was er gelukkig nog tijd om nieuwe dingen te leren. Zo leerden we de gekke letter 'k' schrijven en gingen we op bezoek bij Mol en Beer en de Bollebozen. Tijdens godsdienst werken we de komende weken rond Jezusverhalen.

Geniet van de foto's.

Deze week stond onze eerste dizel op het programma. We kregen vier moetjes voorgeschoteld zoals schrijven in zand, op zoek naar mol en beer en selfie maken. Ook mochten we werken aan leuke magjes zoals de Beebot en het vliegenmepperspel.
Op woensdag gingen we nog eens een kijkje nemen in de kleuterschool. We zagen onze vorige juffen terug en konden nog eens spelen in de klassen en op de speelplaats.
Op het einde van de week was het strapdag of fluodag. We kwamen allemaal in onze mooiste fluokleren en genoten ervan om met onze wieltjes op straat te kunnen rijden.