Het was een spannende, sportieve, leuke en boeiende week.

Op maandag zijn we in de voormiddag gaan zwemmen en gingen we in de namiddag naar Kronkeldidoe.

Op woensdag mochten onze mama's en papa's een kijkje komen nemen in onze klas. Dat was voor de kinderen als ook voor de juffen een spannende dag.

Donderdag kregen we bezoek van de twee vrienden van Levende Muziek en op vrijdag werkten we tijdens MuVO rond het thema 'Een gekke stad'. We verzonnen verhaaltjes over verschillende bewoners van huisjes, we maakten tegengestelde bewegingen en we maakten kennis met de Oostenrijkse kunstenaar en architect Friedensreich Hundertwasser. Hij is bekend van de door hem ontworpen kleurrijke gebouwen. Die gebouwen hebben wij met klei, eierschalen en verf nagemaakt.

Dus een drukke, boeiende week.

Geniet van de foto's.

Dinsdag, 7 november oefenden we in onze gang van het eerste leerjaar de busevacuatie.  Dit lukte al heel goed.
Tijdens MuVo brachten we een mooie steen mee.
We vertelden over onze steen en we trokken zelf een foto.
De stenen mochten ook tegen elkaar vertellen!
Kijken jullie mee naar de foto's?

Het was weer een drukke maar leuke week.

We zijn voor de eerste keer gaan zwemmen dit schooljaar.

We leerden het woordje 'VIS', we rekenen al tot 5, we kunnen nu alle getallen tot 10 schrijven.

We scoorden vele doelen tijdens onze vierde uitdaging.

Daarnaast werkten we tijdens MuVo rond allerlei poppen. We maakten kennis met verschillende soorten poppen. Nadien speelden we gezellig poppenkast.

Nu genieten van een welverdiende vakantie.

Afbeeldingsresultaat voor fijne herfstvakantie

Deze week maakten we een krijttekening van de Miekes op onze speelplaats samen met de kinderen van het 6de leerjaar.
Hopelijk winnen we een prijs.  Duimen jullie mee?

Tijdens MuVo luisterden we naar een verhaal over een reus.
We speelden reuzen en tekenden een grote vriendelijke of enge reus met houtskool op bruin papier.

Op vrijdag deden we voor de eerste keer Dizel.
We werkten zelfstandig aan moetjes, magjes en moetjes niet voor vandaag.
Leuk zeg!