Deze week zijn we naar de sporthal van Brecht geweest waar we heel de voormiddag zijn gaan bewegen. De mensen van Moev hadden een heel parcours opgesteld waar we enorm van hebben genoten.

Woensdag waren al onze juffen zenuwachtig en wij ook een beetje voor onze openklasdag.

We sloten de week af met een een muzische activiteit. We maakten onze hemden wakker en we walsten er op los.

Deze week werkten we tijdens MuVo rond de kunstenaar Hundertwasser.

We maakten onze eigen gekke stad met klei en eierschalen en we maakten gekke bewegingen.

We leerden deze week twee nieuwe letters. De 'v' van vis en de 'oe' van poes.

Tijdens wiskunde herhaalden we de leerstof van blok 3.

We kijken met spanning uit naar de openklasdag. Dan kunnen onze ouders een kijkje komen nemen naar hoe wij in de klas werken.