De voorbije weken werkten we rond 'tijd' tijdens onze W.O.-lessen. Eerst herhaalden we de dagen, maanden en seizoenen.
Daarna leerden we de begrippen verleden, heden en toekomst. We keken eerst naar ons eigen verleden. We namen ook een interview af van onze ouders en grootouders. Vervolgens probeerden we een eenvoudige stamboom te maken van onze eigen familie.
Tenslotte gingen we aan de slag met verschillende kalenders. We leerden data opzoeken en we ontdekten ook het verschil tussen verschillende soorten kalenders.

Afbeeldingsresultaat voor konijn alice in wonderland

Deze periode werken we tijdens onze MuVo-lessen rond sprookjes. De voorbije week begonnen we hier al mee in onze eigen klas. Gedurende de week probeerden we zoveel mogelijk sprookjes te lezen. Op het einde van de week probeerden we dan een kijkdoos te maken waarin je een sprookjestafereel kan zien.

We vlogen er meteen in. We maakten een achtergrond, knutselden elementen om in onze doos te plaatsen,... We probeerden ervoor te zorgen dat er zoveel mogelijk te zien is in onze kijkdoos.

Ondertussen staan er heel wat leuke kijkdozen klaar!