Na de teleurstelling omtrent de musical, maakten we dinsdag een middag vrij om naar de film van Peter Pan te kijken. Voor één keertje mocht er een zakje chips en een drankje bij. Er verschenen ook dekentjes en knuffels hier en daar. Het werd een middag heerlijk genieten!

Afbeeldingsresultaat voor Peter Pan

Tijdens onze godsdienstlessen luisterden we deze week over de verhalen van Jezus tijdens de Goede Week. We keken waar deze verhalen in de bijbel staan, luisterden ernaar, keken er filmpjes bij en dachten er samen over na.
Op het einde maakten we met de hele klas een stop-motion filmpje. Elk groepje was verantwoordelijk voor een dag van de Goede Week. Nadien zetten we alles samen zodat we tot één filmpje kwamen.

Afbeeldingsresultaat voor goede week

De voorbije maand werd er weer heel wat gelezen in het 3de leerjaar. We brachten weer materiaal mee om het gezellig te maken, want deze maand mochten we nog eens samen lezen. Ook ons lievelingsboek brachten we mee. Zo konden onze klasgenoten dit leren kennen.

In de bib probeerden we voor elkaar een leuk boek te zoeken. Dit gaven we dan af met een leuke boodschap erbij.

Met ons lievelingsboek gingen we nog een stapje verder. Hier maakten we een boekenpraatje over. Dit deden we door eerst een Prezi te maken over ons boek. Nadien oefenden we in kleine groepjes onze prestantie. Daarna stelden we ons lievelingsboek aan de hele klas voor.
Een beetje spannend, maar heel leuk om naar te kijken en te luisteren!

Afbeeldingsresultaat voor lievelingsboek

Contact

08

Sint-Luciaschool

Molenstraat 7
2310 Rijkevorsel

03 314 61 87


Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.e
www.sint-luciaschool.be

C
ontact Zorgcoördinator
0468 57 26 83