Als opdracht voor het jaarthema maakten we een eigen vliegtuigje. Iedereen deed dit op een andere manier. We konden ideeën zoeken op de chromebooks. De vlieger van Dest geraakte het verste. Hij won met zijn grote papieren vliegtuigje. Binnenkort zal hij strijden tegen de winnaars van de andere klassen.

Vandaag namen we het eerste deel van onze musical 'Annie' op. Een deel van de klas koos voor 'drama' en de anderen voor 'dans'. Eind deze week starten we aan het tweede deel van de musical. Dan verdiepen we ons in 'zang' of 'drama'. Binnenkort zullen jullie dus een leuke musical in jullie mailbox ontvangen! Wij zijn alvast super benieuwd en hebben er al hard van genoten.

Vorige week trokken we er nog eens op uit! In de bibliotheek van Rijkevorsel deden we de activiteit ‘Bibster’. In groepjes kregen we een tablet en toverden we ons om tot echte ‘bloggers’. Doorheen de bib lagen allemaal verschillende boeken verspreid waarbij we opdrachten moesten uitvoeren. Door de opdrachten goed uit te voeren, konden we meer volgers verkrijgen op Facebook, Instagram en Twitter. Iedereen was enorm enthousiast en we hebben er echt van genoten. Bekijk hieronder onze foto’s!