Waarschuwing

JFolder: :bestanden: Pad is geen map. Pad: /customers/e/1/b/sint-luciaschool.be/httpd.www/jml/images/stories/fotos/4Cbos

Attentie

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/fotos/4Cbos

Op vrijdag 6 oktober brachten we met heel het 4de een bezoek aan het bos.

In het bos ontdekten we de natuur in de herfstperiode. We vonden heel wat bladeren en herfstvruchten en niet te vergeten paddenstoelen! We ontdekten heel wat van de prachtige natuur. En natuurlijk was er ook even een momentje voorzien om met de klas een leuk spel te doen!

{gallery}fotos/4Cbos{/gallery}

Op 6 oktober gingen de leerlingen van het vierde leerjaar op uitstap naar de Eksterheide. We namen een kijkje in de kijkhut, onderzochten de paddenstoelen en brachten tijdens onze wandeling enkele opdrachten tot een goed einde. Zo organiseerden we onder andere een wedstrijdje boomzitten en maakten de leerlingen per klas een heus spinnenweb. Verder genoten we van de stilte in het bos en zagen we zelfs enkele eekhoorntjes lopen. Om 11.30u was het tijd om terug naar huis te fietsen en toen ... viel plots de regen met bakken uit de lucht. Gelukkig zijn onze leerlingen stoer en dapper en fietsten we even vrolijk terug richting onze school. Het einde van een prachtig voormiddag!

In het najaar,

aan de voet van de bomen,

kun je noten vinden.

Het zijn de voetnoten

van de zomer.

Geert de Kockere

De leerlingen van het 4e leerjaar zijn vandaag aan de slag gegaan met een tekening van de Miekes. De opdracht: " een grote krijttekening met de Miekes erop". Onze leerlingen gingen onmiddellijk aan de slag! Wat een tekentalenten!

JDe jongens en meisjes mochten tussen de Miekes gaan liggen en kregen een kusje van hen! En nu maar hopen voor de wedstrijd...!

Omdat we al zo hard hadden gewerkt in de eerste twee weken van het nieuwe schooljaar, besloten we vorige week vrijdag eens af te sluiten met een leuk klasspel. Het was ook ineens de ideale kans om ekaar nog beter te leren kennen, elkaar te leren vertrouwen en ons als klas één te voelen. Die taak hebben we dan ook goed volbracht. De foto's van onze fijne groepsvormende activiteit kan je hieronder terugvinden. Ik heb het al door, 4C, dat wordt een topklas!