Vandaag verdiepten we ons verder in de Nieuwste Tijd. De kinderen van het vijfde leerjaar gingen in groep op zoek naar enkele belangrijke, historische figuren uit de Nieuwste Tijd. Ze gingen aan de slag op de computer maar raadpleegden ook verschillende boeken om informatie te vinden.

We beleefden een supersportieve en fijne namiddag! De American Games startten om 13 uur en eindigden om 15 uur. Na die 2 uurtjes waren we moe, maar zeer sportief voldaan! 
Dankjewel aan onze chauffeurs en aan juf Lauren die ons mee begeleidde en aanmoedigde!

 

Wat een prachtige dag om een verkeerswandeling te maken. Waarom binnen blijven zitten en leren over het verkeer als we net buiten de schoolpoort vanalles kunnen leren. We telden de verschillende soorten verkeersborden die we allemaal tegenkwamen. We stonden stil bij verkeersborden, verkeerssituaties,... Het was een leerrijke wandeling in het zonnetje!

Sporo, de geluksvogel, leerde ons dat we onze dromen kunnen waarmaken als we goede ideeën met elkaar delen en goed voor elkaar zorgen. We deden dat en overlegden met welke materialen en technieken we mooie wolken en veilige nesten konden creëren. Ziehier onze droomwolken en veilige nesten...

Contact

08

Sint-Luciaschool

Molenstraat 7
2310 Rijkevorsel

03 314 61 87


Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.e
www.sint-luciaschool.be

C
ontact Zorgcoördinator
0468 57 26 83