Op donderdag 28 juni trokken we naar Mol: naar Pennenzakkenrock!!! En er werd inderdaad gerockt! Wie hebben we allemaal gezien op het podium? DJ FRANK, Laura Tesoro, Lil'Kleine (met vertraging), Patje Krimson, Van Echelpoel... Ondertussen konden we ook genieten van heel wat randanimatie: klimmuur, springkastelen, mini-golf, speeltuin, ... en rond 14 uur spraken we af, voor wie wou, voor een verfrissing in het water! Het werd een leuke, maar warme schoolreis! 

Op dinsdag 26 juni verwenden we onze zesdeklassers met een kleine uitstap. Dat hadden ze nog te goed voor hun Vormsel. Ze wisten niet naar waar we heen zouden gaan, ze wisten enkel dat ze hun fiets, fluovestje, helm en een rugzakje met drankje en handdoek nodig hadden... En dan was het zover! We vertrokken richting de Blakheide, waar we eerst genoten van een lekker ijsje en daarna gingen we pootjebaden! Beiden smaakten wel met dit lekker weertje!

Vandaag namen we afscheid van onze schoolverlaters. Hiervoor wilden we natuurlijk uitgebreid de tijd nemen. Daarom werden alle schoolverlaters en hun ouders vanavond uitgenodigd in de turnzaal.

De avond werd ingezet met een show gemaakt door onze zesdeklassers. Zingen, dansen, muziek maken, stunten,... Ze kunnen het allemaal

Daarna was het tijd voor het officiële gedeelte. De rapporten en de getuigschriften werden uitgedeeld gevolgd door een welverdiend applaus!

De avond werd afgesloten met een hapje, een drankje en nog een gezellige babbel op onze speelplaats!

We wensen onze schoolverlaters alvast heel veel succes in het middelbaar! Weer een nieuw hoofdstuk in jullie leven! Laat ook daar het best van jezelf zien!
En... kom zeker nog eens langs om te vertellen hoe het met jullie gaat!

Gerelateerde afbeelding

Op maandag 25 juni trokken we met het 6de leerjaar in de namiddag naar het Kleine Moleke voor een verkeersactiviteit. Een zesdeklasser nodigde 2 kleuters uit om de opdrachten uit te voeren. Er waren 5 opdrachtjes. 
Daarna was er nog even tijd om vrij te spelen. Het werd een leuke, leerrijke namiddag. Leuk om groot en klein samen te zien...

Op donderdag 24 mei kwamen 4 leerkrachten van de VTST langs in onze klas om te werken rond techniek. Samen met hen maakten onze kinderen een eigen windmolen. Eerst was er een kort stukje theorie, maar daarna gingen we zelf aan de slag. Er werd gemeten, geboord, gevezen, geknipt, geplakt, ... Allerlei materialen en gereedschappen kwamen aan bod. Voor de ene was het al wat gemakkelijker om ermee te werken dan voor de andere, maar ... iedereen had op het einde van de workshop een windmolen die werkte. Een boeiende en leerrijke activiteit! Dankjewel VTST voor deze mooie kans!

Contact

08

Sint-Luciaschool

Molenstraat 7
2310 Rijkevorsel

03 314 61 87


Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.e
www.sint-luciaschool.be

C
ontact Zorgcoördinator
0468 57 26 83