Naar jaarlijkse gewoonte trakteert mevrouw Bie de leerlingen van het 6de leerjaar op een ijsje ter gelegenheid van hun Vormsel of lentefeest of ... Na een voormiddag vol repetities voor ons afscheid van morgenavond, reden we in de namiddag met de fiets richting Blackheide. We probeerden zoveel mogelijk bomen op te zoeken, maar dat viel wat tegen. Het bleef ontzettend warm! Gelukkig was iedereen goed ingesmeerd en had iedereen genoeg water bij ... Na het smullen van een ijsje hadden we nog even tijd om pootje te baden. Dat deed deugd!!!

Dankjewel mevrouw Bie voor het lekkere ijsje!!!

Na een hele voorbereiding met een powerpointpresentatie, een wandeling, een paar fietstochtjes in groep en het oefenexamen, was het vandaag tijd voor ons echte fietsexamen. Eerst waren de kinderen van de Wegwijzer aan de beurt, daarna mochten wij één voor één vertrekken. Met wat gezonde stress lukte het bij de meesten zeer goed om een mooi parcours te rijden. Dus ... iedereen is geslaagd voor het fietsexamen. PROFICIAT!!! 

Nog een welgemeende DANKJEWEL aan alle ouders en de agenten die mee toezicht hebben gehouden op het parcours.

Excuses voor de foto's die gedraaid liggen :)

De voorbije 3 maandagen kwam er een medewerker 2 lestijden werken met het 6de leerjaar. We werkten tijdens deze trainingsateliers van Arktos rond:
de drie A's, communicatie en grenzen stellen. Op deze manier hopen we dat onze kinderen van het 6de leerjaar wat weerbaarder de overstap naar het secundair onderwijs binnen enkele maanden zullen maken. WE proefden van aangename, actieve werkvormen. Zeker en vast geslaagd! 

Contact

08

Sint-Luciaschool

Molenstraat 7
2310 Rijkevorsel

03 314 61 87


Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.e
www.sint-luciaschool.be

C
ontact Zorgcoördinator
0468 57 26 83