Waarschuwing

JFolder: :bestanden: Pad is geen map. Pad: /customers/e/1/b/sint-luciaschool.be/httpd.www/jml/images/stories/fotos/0strappen

Attentie

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/fotos/0strappen

Vandaag woonden we met de hele school de fantastische voorstelling bij van Levende Muziek. De twee vrienden voerden ons mee ons op muzische wijze mee doorheen het thema migratie. Dolkomische en supergevoelige scènes, pittige woordspelingen en internationale muziekjes wisselden elkaar voortdurend af.  Het ene moment lagen we plat van het lachen om vervolgens heel stilletjes te worden of te springen en te rocken met onze luchtgitaar.
We onthouden zeker  dat ons leven dik oké is en dat positief omgaan met andere culturen al begint bij... MIJ.

Deze week was behoorlijk druk.

Op dinsdag zijn we gaan lopen op de scholenveldloop.

Op woensdag stonden we in de krant.

In de klas maakten we onze eerste grote toetsen voor rekenen en lezen.

Tijdens MuVo schilderden we verschillende soorten boten.

We leerden een nieuwe letter. De 't' van TOM en op vrijdag stonden we in onze beste kleren klaar om te lachen naar de fotograaf.

Bij de foto's vinden jullie nog kiekjes van het bezoek van onze eersteklassers aan het Kleine Moleke.

Vrijdag 22 september was het strapdag.

Met gans onze school deden we mee.

Het werd een leuke fluo dag.

{gallery}fotos/0strappen{/gallery}

De derde week is alweer voorbij geraasd.

Hieronder een overzicht van wat we allemaal gedaan hebben.

We gingen voor de eerste keer naar de bib; we zochten kriebeldieren bij het gemeentehuis; we zijn voor en laatste keer gaan spelen in de kleuterschool; we bouwden onze klas met verschillende soorten bouwmaterialen; we leerden de letters van AN; we werkten tijdens rekenen met de balans; we stelden allerlei vragen bij Muvo; we zijn naar de kerk geweest waar het vierde leerjaar voor een knappe viering zorgden en we stapten en trapten met zijn allen in fluo op de STRAPDAG.