Op vrijdag 29 maart werd halfvasten gevierd! Het werd een leuke dag: het begon met het dansje van de leerkrachten: VI VA VOGELTJE! Daarna vierden we de jarigen en werd het apenparcours officieel geopend! 
We keken naar de stoet van de kleuterschool in de voormiddag en naar de stoet van de Wegwijzer in de namiddag! 
In de namiddag was het grote optreden: elk leerjaar deed een dansje! We smulden ook van de lekkere wafels. Bedankt aan de helpende bakkende handen! Ze waren heerlijk!
En de zon was ook van de partij! Het werd eeen leuke dag! 

Wat fijn dat jullie massaal aanwezig waren op ons open-dizelmoment. De kinderen hebben genoten van de extra aandacht, de hulp en dit alles onder een stralende zon. 

De voorbije week was het poëzieweek en ook wij deden mee! In onze eigen klas losten we elke dag een poëzieraadsel op en werkten we rond gedichten. We oefenden met de hele klas een gedicht in om voor te dragen.
Uiteraard is dit veel leuker voor een echt publiek. Zo gezegd, zo gedaan! Op maandag brachten de kinderen van 3B een bezoek aan 1A om hun gedicht voor te dragen. Op dinsdag kwamen de kinderen van 1A dan weer op bezoek in 3B. Super leuk om voor elkaar op te treden en elkaars gedichten te beluisteren!

Afbeeldingsresultaat voor poezieweek 2019

Contact

08

Sint-Luciaschool

Molenstraat 7
2310 Rijkevorsel

03 314 61 87


Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.e
www.sint-luciaschool.be

C
ontact Zorgcoördinator
0468 57 26 83