Waarschuwing

JFolder: :bestanden: Pad is geen map. Pad: /customers/e/1/b/sint-luciaschool.be/httpd.www/jml/images/stories/fotos/0hh

Attentie

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/fotos/0hh

Op dinsdag 18 en woensdag 19 februari was het gezellig druk bij ons op school. Mama's, papa's, oma's, opa's en anderen kwamen samen met onze leerlingen dizelen. Het was een leuk maar ook heel leerrijk moment. Fijn dat we zoveel enthousiaste helpers mochten verwelkomen. Onze leerlingen genoten van al deze aandacht en hulp!

Op donderdag 30 januari regende het gedichten op onze school. Elke klas kreeg de opdracht om een gedicht te gaan voorstellen in een andere klas! Op die manier werden we verwend met leuke gedichtjes.

Afbeeldingsresultaat voor gedichtendag