Vandaag, zaterdag 2 juni, was het ons schoolfeest. De coach riep het foute team op het podium. Gelukkig hebben onze kinderen goed gedanst. Daardoor hebben we het hele Belgische team teruggevonden in verschillende landen. Op de foto's kunnen jullie zien dat het een succes was!

Na een korte maar deugdoende nachtrust waren we om 7uur weer klaarwakker. We poetsten snel onze tanden en zorgden dat we snel omgekleed waren.
Dan begon de moeilijkste taak van heel de sleep-in... Alles weer opruimen... Na veel trekken, duwen, sleuren en nog eens duwen zat alles weer in onze koffers.
Tijd om te gaan ontbijten. Hiervoor konden we op de hulp van enkele ouders rekenen.
Na het ontbijt deden we workshops. We mochten er zelf twee uitkiezen. Na de workshops was het speeltijd. We kregen een frisse appel om van te smullen.
We eindigen de voormiddag met nog een dizel over de sleep-in.En dan is het weer tijd om naar huis te gaan en heerlijk na te genieten tijdens het lange weekend!

Afbeeldingsresultaat voor opstaan

Na het avondeten gingen we verder met een quiz. Daarna was er tijd om nog eventjes te spelen en te genieten van een lekker dessertje.
Tijd om ons klaar te maken voor de film daarna. Eerst onze tanden poetsen, daarna onze pyjama aan en dan ons installeren. We konden kiezen uit vier verschillende films.
Stilaan werden we toch echt wel moe en werd het tijd om naar bed te gaan. Slaapwel allemaal!