WELKOM OP ONZE BONTE AVOND - GENIET VAN HET SPEKTAKEL
(thema muziek: piraten op de achtergrond)

Zoals beloofd: de foto's van onze bonte avond.
Er werd gedanst, moppen getapt, toneelgespeeld... Noem maar op! En onze stagiairs, praatten alles aan elkaar! Het werd een leuke avond!
Aan het einde van de avond bedankten we onze presentatoren voor deze avond, maar ook voor deze week! D A N K U = DANK U!!! 
Fotobehang Gelukkig piraten varen in hun schip • Pixers® - We leven om te  veranderen

donderdag, 16 september
Vandaag stonden er strandopdrachten op de planning. In een doorschuifsysteem genoten we van een spelletje Kubb, estafetten, schelpenrace, ... 's Middags werd er ontzettend hard gesmuld van frietjes met stoofvlees! Er waren ook groentjes, maar die waren iets minder populair. Namiddag strekten we de beentjes in de duinen. Onder leiding van een ervaren gids proefden we duindoornbesjes, braambessen en rozebottels. Op het strand goten we het zand uit onze schoenen en staken onze teentjes voor de laatste keer in het water. Na een emotioneel afscheid van het strand was het tijd voor het laatste avondmaal. Broodjes, soep, donuts, smoskes,... alleen maar lekkere dingen. De bonte avond is in volle gang, dus die foto's volgen later op de avond.

woensdag, 15 september
Hier zijn we weer. Het was weer een leuke dag aan het strand: in de voormiddag bouwden we erop los. Echte zandsculpturen, grote bouwwerken, mooie zandkastelen waren het resultaat van een uurtje bouwen. De jury kwam punten uitdelen. En het winnende bouwwerk was de familie schildpad.
Middageten: tomatensoep, worst, appelmoes, vleesjus, aardappelpuree, salad bar, dessertje: waterijsje.
En in de namiddag trokken we met de gids naar het strand. We verzamelden schelpen, leerden meer over eb en vloed, verkenden de vloedlijn enz.
Na ons vieruurtje konden we nog even pootjebaden (voor de liefhebbers). En daarna trokken we terug naar ons domein, Ter Helme.
Avondeten: macaroni 
En wie werd de winnaar van de quiz? Dat vertellen we je later!
Geniet maar mee van onze foto's. 
Tip: je hoeft niet je hoofd te draaien, maar klik op de foto's en ze komen juist te staan? Hopelijk... hihihi...

dinsdag, 14 september
Onze tweede dag zit er weer bijna op. En wat voor een dag? Een dag met heel wat uitstappen. Die stonden vooral in het teken van Wereldoorlog 1. We bezochten het Westfront, Albert I-monument, de Ijzertoren, de loopgraven... Eén ding is zeker: het werd een leerrijk dagje!
Ook was er tijd voor muzische vorming. Wist je dat Nieuwpoort bekend staat voor zijn heksenjachten in de middeleeuwen? Wij maakten kennis met Jeanne Panne.
's Avonds stond er douchen, kaartjes schrijven, oefenen voor bonte avond en dagboek schrijven op het programma...
Vandaag wel wat regendruppels gezien, maar het was goed te doen. Kijk maar vlug op de foto's! 

Contact

08

Sint-Luciaschool

Molenstraat 7
2310 Rijkevorsel

03 314 61 87


Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.e
www.sint-luciaschool.be

C
ontact Zorgcoördinator
0468 57 26 83