WAAR IS DAT FEESTJE?

We hebben onze laatste avond feestend afgesloten! Er werd gedicht, geshaket, getekend, gechallenged, gesmuld, gefeest... Het was een zeer muzisch gebeuren!
Geniet van de sfeer op de foto's (De belichting was niet ideaal voor de foto's... Maar was wel zeer sfeervol live!)
Nog enkele leuke weetjes:
- mevrouw Bie en Karin kwamen vandaag op bezoek en brachten SUPERveel post mee
- bedankt aan onze stagiaires om er een schitterende week van te maken
- als je met een lepel tegen je glas tikt, moet je een speech geven en zo ook in onze eetzaal! Goed gedaan, zesdeklassers!

Deze namiddag stond er een fikse wandeling doorheen de duinen naar het strand op het programma. Per klas stond er een gids ons op te wachten om ons mee te nemen in de wereld van fauna en flora. We beken met een loep zand uit de duinen, heel wat plantjes (duinsterretjesmos, helmgras, duindoorn, jakobskruid...), proefden van besjes... Hadden het geluk om een pony te bewonderen! Kijk maar vlug op de foto's!

We kijken uit naar de BONTE AVOND!!!

Donderdagvoormiddag: zandkastelen bouwen in het zand
We werden verrast door superknappe bouwwerken. De ene groep lette op details, een andere groep bouwde een megazandkasteel! Er werd gegraven, gebouwd, samengewerkt... Het werden knappe bouwwerken!
De jury (leerkrachten, stagiaires, mevrouw Bie en Karin) bepaalde dat iedereen een winnaar was op zijn manier! Knap werk, jongens en meisjes!