Ondertussen zijn we allemaal weer veilig en wel in Rijkevorsel geraakt... Maar toch willen we jullie nog laten nagenieten met de foto's van onze laatste dag in de Ardennen.
Na het ontbijt maakten we onze valiezen en ruimden we onze kamers op. Bij sommige verliep dit supervlot, bij andere duurde het wat langer om alles in de juiste valies te krijgen. Verloren of gevonden voorwerpen, kledingstukken zien we graag terug op school verschijnen om aan de juiste eigenaar te bezorgen.
Nog vlug een tienuurtje en hup nog even naar het speelbos. 's Middags aten we macaroni en dan stapten we de bus in om naar de kolenmijn te vertrekken. Eerste keken we een film om het ontstaan en de geschiedenis beter te begrijpen. Daarna kregen we per klas een gids en daalden we af in de schacht met een liftje. Eenmaal aangekomen, kregen we heel wat info van de gids. Voor sommige kinderen was het een hele belevenis, voor andere was het eerder wat akelig en waren ze blij dat we weer met beide voetjes op de grond stonden en konden genieten van de buitenlucht.
Nog even spelen in de speeltuin met een vieruurtje en dan vertrok de bus naar Rijkevorsel. Rond 18.25uur arriveerden de bussen.
Het was een toffe, leerrijke maar toch ook vermoeiende week!
Goed uitrusten iedereen dit weekend en dan zien we jullie allemaal weer graag maandag verschijnen.

Tip: vergeet je zeker niet te laten checken op teken.