Vandaag was het feest op onze school.

De leesbeesten brachten ons een bezoek en om ons te bedanken voor een jaar vol lezen hebben ze op hun manier een boek aan ons voorgelezen.

Nadien hebben samen met De Leesbeesten en een afgevaardigde van Cera onze Chillie-Willie-Wonder-Bib officieel geopend!
We zijn erg dankbaar voor de steun die we kregen om onze schoolbib te realiseren en kijken al uit naar uren leesplezier!

Maart is jeugdboekenmaand! En dat hebben we geweten in het 6de leerjaar! Het thema van dit jaar is vriendschap. We werkten rond kinderboeken en iedereen stelde een gelezen boek voor op een creatieve manier! We maakten ook een memory met de hele klas! 
Ook onze juf hield een boekenpraatje over het boek 'De brief voor de koning'. We moesten een spel spelen, de brief ontcijferen enz. Als afsluiter bekijken we vrijdag voor de vakantie de film! 

Ook wij mochten genieten van een stoelendans en een rondleiding in de prachtige Rijkevorselse bib! We zullen nu nog sneller onze weg vinden tussen al die boeken, niet alleen in de kinderafdeling maar ook bij de adolescenten, jaja...
De boekenschuif langs de andere kant eens bekijken was interessant hoor! We weten ze te vinden, net als het zelfontleningssysteem! Top!
En nu... lezen, lezen, lezen maar... 

 

 

Deze maand kregen we van leesbeesten de opdracht om een boek voor iemand anders te kiezen. Dit moesten we dan inpakken,zodat we een leuk cadeautje konden geven.
Zo gezegd, zo gedaan! Samen trokken we naar de bib om op zoek te gaan naar een leuk boek. Daarna probeerden we dit in de klas leuk in te pakken.
Kijk maar naar het resultaat!

Afbeeldingsresultaat voor lezen

Contact

08

Sint-Luciaschool

Molenstraat 7
2310 Rijkevorsel

03 314 61 87


Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.e
www.sint-luciaschool.be

C
ontact Zorgcoördinator
0468 57 26 83