Ook wij mochten genieten van een stoelendans en een rondleiding in de prachtige Rijkevorselse bib! We zullen nu nog sneller onze weg vinden tussen al die boeken, niet alleen in de kinderafdeling maar ook bij de adolescenten, jaja...
De boekenschuif langs de andere kant eens bekijken was interessant hoor! We weten ze te vinden, net als het zelfontleningssysteem! Top!
En nu... lezen, lezen, lezen maar... 

 

 

Deze maand kregen we van leesbeesten de opdracht om een boek voor iemand anders te kiezen. Dit moesten we dan inpakken,zodat we een leuk cadeautje konden geven.
Zo gezegd, zo gedaan! Samen trokken we naar de bib om op zoek te gaan naar een leuk boek. Daarna probeerden we dit in de klas leuk in te pakken.
Kijk maar naar het resultaat!

Afbeeldingsresultaat voor lezen

Ook in de maand november werd er weer stevig gelezen in het 3de leerjaar. Van de leesbeesten kregen we de opdracht om een verhalenvinder te maken. Eersst moesten we een leuk boek uitkiezen. Dan moesten we de verhalenvinder invullen. We moesten de hoofdpersonages tekenen, een plattegrond tekenen, het verhaal kort navertellen, het boek beoordelen,...
Op het einde van de maand maakten we nog even tijd om hierover aan elkaar te vertellen. Het was weer een leuke leesmaand!

Afbeeldingsresultaat voor leesbeesten

Contact

08

Sint-Luciaschool

Molenstraat 7
2310 Rijkevorsel

03 314 61 87


Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.e
www.sint-luciaschool.be

C
ontact Zorgcoördinator
0468 57 26 83