De maand september is voorbij gevlogen... 
Vanaf 17 september (na onze Ardennenklassen) zijn we in het lezen gevlogen! Vanaf dan lezen we per dag 15 minuutjes lang. Wat lezen we dan? Dat kan vanalles zijn: in boeken uit de bibliotheek, boeken van thuis, uit de klasbib, kookboeken, strips, brochures, prentenboeken enz...

Ter voorbereiding hebben we met het boekenpakket van kwartiermakers kennisgemaakt met een boekendans. Jaja, je leest het goed, zoals stoelendans maar dan met boeken! 

Elke week stelt onze leeskapitein zijn favoriete boeken voor! En zorgt die ervoor dat er elke dag gelezen wordt. Hij of zij kleurt hiervoor een kadertje  op ons overzichtsblad. Aan het einde van de week mag hij of zij een sticker kleven op de poster! Zo kunnen we zien of we goed bezig zijn!
De leeskapitein krijgt ook de opdracht om 3 voorwerpen over of van zichzelf voor te stellen! De leeskapiteins van deze maand waren in 6A Mohammed, in 6B Helena en Meredith.

Na het bezoek van de leesbeesten, onze goede vriendinnen die op vrijdag 7 september een bezoekje brachten aan onze school, hebben we ook ons leesbeest getekend! 

Dat was het zo een beetje! Op naar meer leesplezier in oktober! 

Contact

08

Sint-Luciaschool

Molenstraat 7
2310 Rijkevorsel

03 314 61 87


Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.e
www.sint-luciaschool.be

C
ontact Zorgcoördinator
0468 57 26 83