De kinderen van de Sint-Luciaschool hebben al een vliegende start genomen en de weg tot hun klasgate gevonden. Dit jaar zullen ze een wereldreis maken langs de verschillende eilanden. Elke maand krijgen de kinderen via een filmpje van een bekende Vlaming of Rijkevorselaar, die onze piloot voor de volgende bestemming is, een uitdaging voorgeschoteld om te volbrengen. Deze uitdagingen zijn gekoppeld aan de 9 talenten. (beeldeiland, denkeiland, beweegeiland, muziekeiland, fijneiland, sameneiland, taaleiland, wereldeiland en wil-en durfeiland). Wanneer ze deze uitdagingen tot een goed einde brengen krijgen ze een puzzelstuk. Wie heeft alle puzzelstukken verzameld en kan de wereldkaart van de talenten opnieuw compleet maken?

Sint Lucia airlines