Op woensdag 7 juni trokken we met de redactie om 19 uur naar het lokaal van het handboogschieten hier te Rijkevorsel.

We hadden afgesproken met Jan en Elian! Jan hadden we ontmoet op de sportdag bij de initiatie handboogschieten.

Wil je meer lezen? Het hele interview kan je binnenkort lezen in het laatste Luske van dit schooljaar!

Woensdag 18 april gingen we in de namiddag met onze redactieleden op stap. We brachten een bezoek aan Het Belang van Limburg. Daar werden we vriendelijk onthaald door een gids. Eerst leerden we wat bij over het ontstaan van deze krant. Daarna kregen we een rondleiding in het gebouw. We kwamen langs de fotostudio, het archief, enkele vergaderruimtes,... Tenslotte eindigden we op de redactie zelf. Daar mochten we even rondkijken en mochten we zelf een echte journalist interviewen. Spannend, maar heel leuk!

Afbeeldingsresultaat voor belang van limburg

Deze middag (dinsdag 27 maart) hebben de kinderen van de redactie de paaseditie van het Luske geplooid! Nog even wachten... Vrijdag krijgen alle oudste kinderen ons schoolkrantje mee naar huis! Hopelijk vinden jullie het leuk!
Wij zijn er alvast trots op! En een prettige vakantie!

De redactie

Meer artikelen...