We geven je graag alle info betreffende onze inschrijvingen voor het volgende schooljaar 2022-2023 mee:

1.    Onze capaciteit:

De totale (leerling)capaciteit voor onze school blijft vastgelegd op 276 leerlingen voor 2022-2023. Er is zeker voldoende plaats.

2.    Wanneer kan je je kind inschrijven?

Er zijn 2 periodes van toepassing

a)   de voorrangsgroepen:

Dit zijn kinderen die momenteel een broer of zus hebben in de Sint-Luciaschool (ook stiefbroers en -  zussen of halfbroers en -zussen of andere kinderen die op hetzelfde adres wonen) en kinderen van personeelsleden. Deze kinderen schrijven we in vanaf maandag 7 maart tot en met vrijdag 18 maart 2022.

Opgelet, na deze periode vervalt de voorrang voor beide groepen. Geef een seintje en we geven de documenten mee met broer of zus. Dit kan nu reeds, maar je mag de inschrijving pas vanaf 7 maart aan de school bezorgen.

b)   alle andere leerlingen:

We schrijven hen in op zaterdag 23 april 2022. Die dag zal de school geopend zijn tussen 8.00 uur en 12.00 uur. Na 23 april kan je uiteraard ook nog inschrijven, dit dan via een afspraak.

Kinderen die reeds op onze school zitten, moeten niet opnieuw ingeschreven worden.

Verdere info over de infoavond, welke doorgaat op donderdag 21 april en de kleuteractiviteiten volgen nog.

Heb je vragen over de inschrijving of onze school? Aarzel niet om contact op te nemen met de school.