Hierbij meer info over de inschrijvingen voor het schooljaar 2020-2021:opengraph

1. Capaciteitsbepaling:
De capaciteit is het totaal aantal leerlingen dat een schoolbestuur ziet als maximaal aantal leerlingen. De totale (leerling)capaciteit voor de Sint-Luciaschool blijft vastgelegd op 276 leerlingen voor het schooljaar 2020-2021.

2. Inschrijvingsperiode en voorrangsperiode:

 De inschrijvingsperiode van de voorrangsgroepen:
Kinderen van personeelsleden en kinderen die momenteel een broer of zus hebben in de Sint-Luciaschool, kunnen voor volgend schooljaar worden ingeschreven vanaf maandag 2 maart tot en met vrijdag 13 maart 2020. Na deze datum vervalt de voorrang voor beide groepen.
Je kan hiervoor een afspraak maken of broer/zus mogen de inschrijvingspapieren ophalen op het secretariaat.

 De inschrijvingsperiode voor de andere leerlingen:
Omwille van de maatregelen tegen het coronavirus zullen we de inschrijvingen anders organsieren. Meer info volgt.

3. Wat meebrengen?
Indien je beschikt over een kids-ID, mag je deze meebrengen.