Beste ouders en bezoekers van onze website

Wij hebben al een aantal keer de vraag gekregen hoe je nu de foto's van in de klassen kunt bewaren op je eigen computer. Daarom willen wij hieronder een kort stappenplan voorzien zodat jullie de leukste foto's kunnen bewaren. Wel even opletten, deze foto's worden verkleind voor de website en zijn dus niet meteen nog bruikbaar om bv een fotoprint van te laten maken, daarvoor hebben zij te weining pixels.

Stap1

Open de reeks foto's die je wilt gaan bewaren.

Stap 2

Klik met de rechtermuisknop op de kleine foto die je wilt gaan bewaren. Dit is de foto in het overzicht waar telkens vergroten bij staat vermeld.

Stap 3

Kies nu voor de optie in het nieuwe menu waarbij staat "Link openen in nieuwe tabblad" of "In nieuw tabblad openen" of iets gelijkaardig.

Stap 4

De foto wordt nu geopend in een nieuw tabblad. Daar kun je met de rechter muisknop op de foto klikken en in het menu kiezen voor afbeelding opslaan als... de foto kun je nu gaan bewaren op je eigen computer.

Knipsel2

Veel plezier en succes ermee...