1e leerjaar

De voorbije week hebben we hard gewerkt aan ons cadeau voor Vaderdag. Hopelijk waren alle papa's zeer blij met het resultaat. We hebben al onze liefde erin gestoken.
Daarnaast konden we ons uitleven tijdens de lessen MuVo. Juf Ingrid gaf een muzische les rond Boomwhackers en juf Margaux liet ons een kasteel in elkaar knutselen.
Tijdens DiZeL zetten we weer ons beste beentje voor.
De week eindigde een beetje gek, maar wel in pyjama.
Hopelijk zien we deze gekke snoeten snel weer terug!

De voorbije week zat weer vol leuke activiteiten.

Tijdens MuVo werkten we rond kastelen, Margritte, bewerkten we foto's en maakten we muziek met boomwhackers.

We schreven een kort verhaal over Mol en Tom.

We spraken tijdens de godsdiensles over de vastentijd en we herhaalden met de Bollobo's de splitsingen en bewerkingen tot 20.

Net voor de vakantie brachten we nog een bezoek aan de bib en werkten we rond STIP-IT.

Geniet van de foto's.

We hebben er weer een drukke week opzitten in het eerste leerjaar.
Dinsdag namiddag hebben we hard gewerkt tijdens DiZeL. We zijn helemaal klaar om volgende week ons kunnen te tonen aan de ouders, grootouders,... tijdens de open-DiZeL.
Op donderdag werkten we in 1A aan een kunstwerk zoals Magritte en in 1B mochten we poseren en foto's maken.
We eindigen de week zoals altijd: met samenspelen in de gang.

Deze week leerden we met de Bollobo's rekenen tot 20, gingen we op onderzoek naar wat er allemaal één liter, één meter of één kilogram meet.

Mol en Beer leerden ons dan nog eens twee nieuwe woorden, pauw en kei.

We oefenden met elkaar op het juist schrijven en maken van hoorwoorden.

Op onderstaande foto's kunnen jullie ook ontdekken hoe hard we hebben genoten tijdens de lessen MuVo en DiZeL.