Deze week in het eerste leerjaar:

- Op maandag zijn we gaan zwemmen, leerden we splitsen tot  en maakten we kennis met verschillende soorten speelgoed én mevrouw Bie las op het einde van de dag een verhaal van de Sint.

- Woensdag brachten we een bezoek aan het Begijnhof en aan 'De kleerkast van Liesje'. We werden rondgeleid door twee enthousiaste juffen en we maakten kennis met verschillende soorten stoffen aan de hand van een verhaal.

- Donderdag kregen we bezoek van de Sint en zijn Pieten. Het paard van de Sint is ziek en we kregen de opdracht om voortuigen te ontwerpen zodat de Sint alle pakjes op tijd bij de kinderen zou kunnen brengen.

- Op vrijdag maakten de vele kinderen kennis met het hinkelspel. We leerden hoe het spel wordt gespeeld. Nadien ontwierpen de kinderen in kleine groepjes een eigen hinkelspel op schaal dat ze daarna in het groot op de speelplaats tekenden.

Het was een hele leuke week en dat zie op onderstaande foto's.