2e leerjaar

Vorige week kreeg het tweede leerjaar de kans om naar het boekenrestaurant van juf Kristien te gaan. Hier mochten we proeven van allerlei verschillende soorten boeken.

Donderdag vond onze eerste dizel plaats in de klas. De kinderen kregen 6 opdrachten, waaronder drie moetjes en drie magjes. Ze gingen spelenderwijs aan de slag met de geziene leerstof, zoals een ganzenbord voor het oefenen van de woorden en een domino van samenstellingen.

We sloten de week af met strapdag, waarbij we allen onze fluokleren aantrokken. Daarnaast konden de kinderen laten zien hoe ze veilig moeten oversteken op een zebrapad.