3e leerjaar

Ook na de toetsen werd er nog hard gewerkt in 3B! Als laatste project van het schooljaar moesten we ons eigen pretpark ontwerpen.

In groepjes bedachten we een idee voor een pretpark en zochten we een naam. Daarna maakten we hier een logo bij en een plattegrond.

Om het helemaal compleet te maken, namen we nog een reclamefilmpje op en maakten we er een Prezi bij.

Op het einde hielden we een receptie in onze klas waarbij elke groep zijn pretpark kwam voorstellen. Wat werden er coole pretparken bedacht!

Afbeeldingsresultaat voor pretpark

Vrijdag 22 juni namen we met de 2de graad de bus richting Bokrijk. Na de toetsen van de voorbije weken, hadden we toch wel een dagje ontspanning verdiend!

In de voormiddag volgden we er workshops. We gingen timmeren, brood bakken, kaarsen maken, potten draaien en werken met leder. We namen ook kort een kijkje in het park.

's Middags wandelden we naar de speeltuin. Daar mochten we ons een hele namiddag uitleven.

Het werd een topdagje!

Afbeeldingsresultaat voor bokrijk logo

Deze namiddag maakten we met de kleuters van juf Els een verkeerswandeling. Samen wandelden we naar een speeltuintje. Daar mochten we eventjes spelen en ons tussendoortje opeten.
Tijdens de wandeling probeerden we goed voor de kleuters te zorgen. We zorgden ervaar dat ze steeds aan de huizenkant liepen en we probeerden goed aan te sluiten. Zo gingen we veilig op stap!