De voorbije weken werkten we rond de herfst tijdens onze W.O.-lessen. Als start maakten we een leeruitstap naar het bos.

Daarna gingen we in onze klas aan de slag. We leerden over de lagen van het bos, de verschillende soorten bossen, de verschillen tussen bladeren, de dieren die in het bos leven,... Dit deden we op verschillende manieren. We gingen zef op zoek naar bladeren om deze te vergelijken. We brachten zelfs onze eigen spinnen mee naar de klas om deze eens van dichtbij te bestuderen.
We werkten vaak in groepjes. Samen probeerden we nieuwe dingen bij te leren. Dit deden we door in boeken te neuzen, filmpjes te kijken, prenten te bekijken, zoekkaarten te gebruiken, leerspelletjes te spelen,...

Er werd weer hard gewerkt en geoefend!

Afbeeldingsresultaat voor herfst gedicht