De laatste schooldag van 2018 sloten we nog af met een kerstfeestje. Dit deden we door een spel te spelen. We moesten met onze klas laten zien dat we een vijfsterrenklas zijn! Hiervoor kregen we 5 uitdagingen. We moesten proberen elke uitdaging tot een goed einde te brengen. Dit kon enkel maar lukken door goed samen te werken. We kregen hiervoor 45 minuten.

Na wat organiseren, een beetje zenuwachtig worden en goed samenwerken kwam alles in orde. Elke uitdaging kwam helemaal in orde! Knap werk van al die 3B'ers!

Nadien hadden we nog eventjes tijd om leuk samen te spelen. Heerlijk!

Nu gaan we genieten van een welverdiende vakantie en zorgen we dat we helemaal klaar zijn voor 2019!

Afbeeldingsresultaat voor kerstmis tijd op te pieken