Donderdag 21 februari namen we met de 2de graad de bus richting Antwerpen. Met het 3de leerjaar brachten we in de voormiddag een bezoek aan het Red Star Line museum. Eerst mochten we de toren beklimmen en konden we genieten van een prachtig uitzicht. Daarna maakten we een tocht door het museum. Onderweg kwamen we via postkaarten te weten wat er allemaal speelde in de tijd van de Red Star Line. We zagen ook filmpjes, konden fragmenten beluisteren en zelfs dingen ruiken! Het werd een interessant bezoek.

's Middags wandelden we naar het MAS. Daar aten we in een stralend zonnetje onze picknick op. Al snel was het tijd om weer naar de bus te keren en richting de stadsschouwburg te rijden.

Na eventjes wachten mochten we de zaal binnen. We zaten helemaal vooraan. De musical begon al meteen erg spannend... Allemaal vreemde figuren die door het publiek wandelden! Helaas moest de musical door enkele tecnhische storingen onderbroken worden en konden we niet alles zien. 

Een kleine teleustelling om de dag te eindigen, maar gelukkig kunnen we nog terugblikken op een leuke en leerrijke voormiddag!

Gerelateerde afbeelding

Contact

08

Sint-Luciaschool

Molenstraat 7
2310 Rijkevorsel

03 314 61 87


Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.e
www.sint-luciaschool.be

C
ontact Zorgcoördinator
0468 57 26 83