De voorbije maand werd er weer heel wat gelezen in het 3de leerjaar. We brachten weer materiaal mee om het gezellig te maken, want deze maand mochten we nog eens samen lezen. Ook ons lievelingsboek brachten we mee. Zo konden onze klasgenoten dit leren kennen.

In de bib probeerden we voor elkaar een leuk boek te zoeken. Dit gaven we dan af met een leuke boodschap erbij.

Met ons lievelingsboek gingen we nog een stapje verder. Hier maakten we een boekenpraatje over. Dit deden we door eerst een Prezi te maken over ons boek. Nadien oefenden we in kleine groepjes onze prestantie. Daarna stelden we ons lievelingsboek aan de hele klas voor.
Een beetje spannend, maar heel leuk om naar te kijken en te luisteren!

Afbeeldingsresultaat voor lievelingsboek