De voorbije weken verdiepten we ons in het thema 'Herfst' tijdens de W.O.-lessen. We begonnen met een uitstap naar Wortel Kolonie. Daarna gingen we in de klas aan de slag. We leerden het verschil tussen loofbomen en naaldbomen, keken waar in ons land de meeste bossen te vinden zijn, vergeleken bladeren, onderzochten zelf een spin en leerden in kleine groepjes nog heel wat bij over andere dieren die in het bos te vinden zijn.

Ook tijdens onze MuVo-les kwam de herfst aan bod. We leefden ons in in verschillende leuke dingen die je in de herfst kan doen. Daarna maakten we een elfje over de herfst. Dit elfje moesten we ook nog uittypen en mooi opmaken.