Tijdens het W.O. thema over de koningen gingen de leerlingen in kleine groepjes aan het werk. Elk groepje kreeg een koning toegewezen en zo ging iedereen aan de slag met het programma 'Powerpoint'. Dit was voor sommige leerlingen nieuw, een hele ontdekking dus. Drie lesuren lang hebben we gewerkt aan de presentaties. Er kwam heel wat opzoekwerk aan te pas, maar ook leuke animaties mochten niet ontbreken.

We sloten het thema af met een muzische activiteit rond koning Filip én uiteraard: met het voorbrengen van de (knappe!!!!) presentaties! Mooi gedaan leerlingen van het vierde leerjaar! We zijn weer heel wat wijzer geworden.