Sinds na de verlegende vakantie zijn de leerlingen van het vierde leerjaar aan het leren over de wereldoorlogen. De eerste wereldoorlog is al uitvoerig besproken in de klas. Vandaag werkten de leerlingen hierrond tijdens een groepswerk. Zo zochten ze naar de gevolgen van bepaalde gebeurtenissen in WO I, schreven ze zelf een postkaart, bespraken ze wat nodig was in de loopgraven en maakten ze een affiche om duidelijk te maken hoe belangrijk de vrede is. Ook was er tijd om onze gevoelens over de eerste wereldoorlog in een gedicht neer te schrijven. Binnenkort leren we ook nog over de tweede wereldoorlog.