5e leerjaar

Wat een prachtige dag om een verkeerswandeling te maken. Waarom binnen blijven zitten en leren over het verkeer als we net buiten de schoolpoort vanalles kunnen leren. We telden de verschillende soorten verkeersborden die we allemaal tegenkwamen. We stonden stil bij verkeersborden, verkeerssituaties,... Het was een leerrijke wandeling in het zonnetje!

Sporo, de geluksvogel, leerde ons dat we onze dromen kunnen waarmaken als we goede ideeën met elkaar delen en goed voor elkaar zorgen. We deden dat en overlegden met welke materialen en technieken we mooie wolken en veilige nesten konden creëren. Ziehier onze droomwolken en veilige nesten...

AAAAAiii... Ha!Ha!Haaaa... Halloween is coming...
De Halloweensfeer was er helemaal in het vijfde leerjaar!

 

 

 

 

Begin september gingen we met het vijfde en het zesde leerjaar een weekje naar zee. We hadden tijdens de lessen al heel wat geleerd over het landschap,... aan de kust. Na het met onze eigen ogen gezien te hebben, werd het tijd om dit eens na te maken. Met behulp van kranten en behangerslijm maakten we papier maché. We maakten ons landschap en achteraf schilderden we onze kustdorpen.

Contact

08

Sint-Luciaschool

Molenstraat 7
2310 Rijkevorsel

03 314 61 87


Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.e
www.sint-luciaschool.be

C
ontact Zorgcoördinator
0468 57 26 83