5e leerjaar

De maand september zit erop.
Wat hebben we weer hard gewerkt!
We controleerden onze fietsen en zijn weer helemaal klaar om te rijden in het donker.
Ook hebben de kinderen al goed kunnen dizelen de voorbije twee weken. Daarnaast blikten we nog even terug op de fantastische Ardennenklassen. We werkten hard aan ons souvenirboekje op de computer.
Het einde van de week sloten we af met MuVo, waar de kinderen hun fantasie de vrije loop konden laten gaan. Wat waren de naammonstertjes een succes!

Wat een vliegende start hebben wij in het 5de leerjaar genomen. We zijn er meteen ingevlogen en hebben alle voorbereidingen voor de ardennenklassen getroffen. Moe maar voldaan kunnen we zeggen dat we er klaar voor zijn! Laat die ardennenklassen maar komen!

5A ochtendbeeld Middel