5e leerjaar

In het vijfde leerjaar stond vrijdagnamiddag en maandag ook in het teken van de Sint. Vrijdagnamiddag kropen de leerlingen in de huid van Picasso en ontwierpen ze hun eigen Sint- of pietcasso. Maandag speelden de leerlingen een Sintcluedo en sloten we de dag af met het spelen van het speelgoed dat ze van de Sint hadden gekregen. Het was een gezellige namiddag!

Deze maand zijn we op muzisch vlak druk bezig geweest. 5A ging al bij juf Steffi prachtige bosmandala's maken. 5B schetste zo goed mogelijk een echte appel bij juf Vicky. We componeerden een stukje muziek met veschillende instrumenten. Hiervoor moesten we goed kunnen overleggen. We maakten ook een fantastisch schimmenspel bij juf Linze. Ook hier was het in groepjes werken heel belangrijk. Om in de sfeer van Halloween te komen, eindigden we de eerste periode met toffe 'spooky scary skeletons'. 

De maand september zit erop.
Wat hebben we weer hard gewerkt!
We controleerden onze fietsen en zijn weer helemaal klaar om te rijden in het donker.
Ook hebben de kinderen al goed kunnen dizelen de voorbije twee weken. Daarnaast blikten we nog even terug op de fantastische Ardennenklassen. We werkten hard aan ons souvenirboekje op de computer.
Het einde van de week sloten we af met MuVo, waar de kinderen hun fantasie de vrije loop konden laten gaan. Wat waren de naammonstertjes een succes! 

Wat een vliegende start hebben wij in het 5de leerjaar genomen. We zijn er meteen ingevlogen en hebben alle voorbereidingen voor de ardennenklassen getroffen. Moe maar voldaan kunnen we zeggen dat we er klaar voor zijn! Laat die ardennenklassen maar komen!

5A ochtendbeeld Middel

Contact

08

Sint-Luciaschool

Molenstraat 7
2310 Rijkevorsel

03 314 61 87


Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.e
www.sint-luciaschool.be

C
ontact Zorgcoördinator
0468 57 26 83