5e leerjaar

We hebben een winnaar... 👏🎁🏆
Enkele weken geleden kwam de technotrailer langs voor onze vijfde- en zesdeklassers. Ze konden zich een hele dag onderdompelen in de wereld van techniek. Op het einde van de dag kregen ze nog een magazine waar een wedstrijd in stond. Heel wat kinderen deden hieraan mee.
Walt Simons uit 5A viel in de prijzen! Vandaag kwam de verantwoordelijke van de technotrailer langs om deze te overhandigen. Walt kreeg een bouwpakket om een robot te maken. Veel plezier ermee!

Vandaag oefenden we samen met de agenten hoe we ons veilig op de rotonde in Rijkevorsel begeven met de fiets. Agent Eddy was deze week al wat uitleg komen geven over de rotonde. Tijd om de theorie in de praktijk om te zetten. In groepjes van enkele leerlingen gingen we telkens de rotonde op. Blijven trappen, arm uitsteken en achterom kijken waren de punten waaraan we moesten denken.

Onze fietsen waren alvast allemaal in orde. Deze controleerden we enkele weken geleden. We konden ons veilig in het verkeer begeven.