6e leerjaar

Op donderdag 28 juni trokken we naar Mol: naar Pennenzakkenrock!!! En er werd inderdaad gerockt! Wie hebben we allemaal gezien op het podium? DJ FRANK, Laura Tesoro, Lil'Kleine (met vertraging), Patje Krimson, Van Echelpoel... Ondertussen konden we ook genieten van heel wat randanimatie: klimmuur, springkastelen, mini-golf, speeltuin, ... en rond 14 uur spraken we af, voor wie wou, voor een verfrissing in het water! Het werd een leuke, maar warme schoolreis!

Op dinsdag 26 juni verwenden we onze zesdeklassers met een kleine uitstap. Dat hadden ze nog te goed voor hun Vormsel. Ze wisten niet naar waar we heen zouden gaan, ze wisten enkel dat ze hun fiets, fluovestje, helm en een rugzakje met drankje en handdoek nodig hadden... En dan was het zover! We vertrokken richting de Blakheide, waar we eerst genoten van een lekker ijsje en daarna gingen we pootjebaden! Beiden smaakten wel met dit lekker weertje!

Vandaag namen we afscheid van onze schoolverlaters. Hiervoor wilden we natuurlijk uitgebreid de tijd nemen. Daarom werden alle schoolverlaters en hun ouders vanavond uitgenodigd in de turnzaal.

De avond werd ingezet met een show gemaakt door onze zesdeklassers. Zingen, dansen, muziek maken, stunten,... Ze kunnen het allemaal

Daarna was het tijd voor het officiële gedeelte. De rapporten en de getuigschriften werden uitgedeeld gevolgd door een welverdiend applaus!

De avond werd afgesloten met een hapje, een drankje en nog een gezellige babbel op onze speelplaats!

We wensen onze schoolverlaters alvast heel veel succes in het middelbaar! Weer een nieuw hoofdstuk in jullie leven! Laat ook daar het best van jezelf zien!
En... kom zeker nog eens langs om te vertellen hoe het met jullie gaat!