6e leerjaar

En vandaag was het de beurt aan de tweede groep van het 6de leerjaar om terug naar school te gaan!
De meesten waren blij om elkaar terug te zien!
Er werd gepraat over corona, flappen werden getoond! Fietshelmen gepast...
Er werd ook al les gevolgd hoor: Franse woordjes werden geleerd, ontvouwingen van ruimtefiguren werden gemaakt...
Het werd een leuk weerzien! We kijken al uit naar volgende week.

vrijdag, 15 mei

Joepie! We zijn terug in onze klas!
De helft van de kinderen van het 6de leerjaar werd om 8.15 uur op school verwacht voor hun nieuwe eerste schooldag!
Het was nog even wat zoeken, maar het was vooral een blij weerzien.
Ieder toonde heel trots het gemaakte corona-projectje! We hebben ook al wat Frans gedaan en ontvouwingen van wiskunde gemaakt! Het werd een leuk voormiddagje! Op naar meer... Volgende week komen ook de andere kinderen van het 6de leerjaar. Hopelijk wordt het voor hen minstens een even aangename ervaring!
Onze kinderen hielden zich knap aan de coronamaatregelen!
We zijn trots op ze!

Voor 6B was er extra leuk nieuws! Zij kregen een nieuwe fietshelm.
Onze klas had een fietshelm voor iedereen gewonnen met de westrijd: helm op, fluo top!

Kinderopvang en het Corona-virus

Vandaag, zaterdag 14 maart, is internationale pi-dag. Aangezien we dat vandaag niet konden 'vieren', hebben we dat donderdag en vrijdag al gedaan.

Wat was de uitdaging? Het getal pi kennen tot zo veel mogelijk cijfers na de komma. Knap hoe iedereen er wel meer dan 2 wist, maar onze kampioen kende wel 118 cijfers na de komma!! Proficiat Jens! De zilveren en bronzen medaille was gedeeld voor Yanaïka en Aurelie met elk 110 cijfers. Maar ook alle andere leerlingen verdienen alle lof. Knap dat iedereen deze uitdaging is aangegaan!

Afbeeldingsresultaat voor pi