6e leerjaar

Maandag 28 juni was het zover: die avond stond volledig in het teken van onze schoolverlaters! Mits de nodige corona-aanpassingen, werd het een geslaagd momentje om onze afstudeerders te vieren.
Eerst fuiven met onze eigen dj Marshmello! En daarna kwamen de ouders erbij voor de officiële uitreiking. Het werd een mooi plechtig moment opgefleurd met dans en liedje!
Kijk maar vlug op de vele foto's!
Geslaagd | StormIT Design

Dinsdag, 29 juni, een leuke afsluiter in de Lilse Bergen!
Na de proclamatie gisteren, leek ons een uitstapje naar de Lilse Bergen met fiets een leuke afsluiter. En dat werd het ook. De zon kwam er door en jawel, de meeste kids waagden zich aan een zwempartijtje! 
Er werd ook gevoetbald, gesmuld, gespeeld enz... 
Een leuke afsluiter? Zeker en vast!
Vakantie op de camping of gewoon een dagje uit: De Lilse Bergen

Vrijdag, 25 juni 12 uur! Wat waren de kids van het zesde blij: na een lange toetsenperiode waren we eindelijk klaar! En dat moest 'gevierd' worden: eerst 'ritueel' met het verscheuren van de planningen en het uitroepen: 'we zijn klaar', daarna met een picknick op de speelplaats en dan een fietstochtje met pootjebaden! 
Het weer was niet al te top, maar toch top genoeg: velen gingen de uitdaging aan om de temperatuur van het water te testen! Een leuke afsluiter... Nu staan er nog 3 dagen op de planning:
- maandag: poetsen, de klas opruimen en oefenen voor de proclamatie, die 's avonds zal plaatsvinden (spannend...)
- dinsdag: gaan we ons uitleven in de Lilse Bergen (fietstochtje! Smeer je benen alvast maar in!)
- woensdag: afscheid nemen, bezinning, traditie: ijsje eten...
En dan is het vakantie! Nog even uitkijken naar wat komen gaat...

32 ideeën over Succes | succes, examen citaten, citaten

Op maandag 21 juni trok het zesde leerjaar richting Oostmalle voor het ontdekken van het nieuwe blotevoetenpad hier bij ons in de buurt.

Eerst vreesden we nog voor regen en minder goed weer. Maar al bij al mochten we zeker niet klagen. 
We vonden een leuk plekje om te picknicken en onze fietsen te laten schuilen en dan kon het avontuur beginnen! Eerst een gezamenlijke verkenning van het parcours om het daarna in groepjes een tweede, derde... maal te ontdekken. Na het wassen van onze vrij vuile voetjes, konden we nog even spelen op de pleinen. Het werd een leuk namiddagje, even weg van alle toetsen en voorbereidingen... Even weer de batterijtjes opladen voor nog vier dagen eindtoetsen!
En dan komt die vakantie stilaan dichterbij... We kijken er naar uit! Kijk maar snel naar de foto's!

Jij is Lief - kaart: Veel plezier daar!

Vorige week nog leerden we over onze zon, onze planeet en haar maan, de andere planeten, ... Dubbel fijn was het dat er vandaag, donderdag 10 juni, de dag van de toets hierover, ook een gedeeltelijke zonsverduistering te zien was rond het middaguur. Gewapend met eclipsbrillen en lashelmen konden we in groepjes gaan bekijken wat we hadden geleerd ... het was super om dit eens in het echt te zien.

Zonsverduistering 10 juni 2021 < Eclipsen.be

Contact

08

Sint-Luciaschool

Molenstraat 7
2310 Rijkevorsel

03 314 61 87


Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.e
www.sint-luciaschool.be

C
ontact Zorgcoördinator
0468 57 26 83