Op donderdag 28 februari werden we om half 2 in de bib verwacht voor een activiteit. Eerst maakten we kennis met verschillende soorten boeken aan de hand van de boekendans. Daarna kregen we een rondleiding in de bib waar verteld werd waar welk soort boeken te vinden was, ook die van de adoslescenten en volwassenen, we bekeken de boekenschuif, oefenden met het uitleensysteem. Kortom, een leerrijk halfuurtje.

In het kader van de week tegen pesten hadden de leerlingen van het 6de leerjaar affiches gemaakt om te laten zien dat we meedoen aan de week tegen pesten. Die affiches werden gisteren door alle klassen op verschillende plaatsen in Rijkevorsel opgehangen. Wij gingen met onze klas naar Den Brem. Op onze tocht hebben we het stip it virus zo veel mogelijk verspreid! Zo hopen we alle mensen te besmetten met het virus zodat iedereen weet dat pesten niet oké is!

Afbeeldingsresultaat voor stip it