We sluiten onze laatste schooldag af...
Eerst namen we afscheid van het 6de leerjaar. Zij verzorgden de slotviering in de kerk. 
Daarna smulden we een ijsje op de speelplaats.
Voor iedereen een PRETTIGE VAKANTIE en een mooie start in september...

Vandaag, zaterdag 2 juni, was het ons schoolfeest. De coach riep het foute team op het podium. Gelukkig hebben onze kinderen goed gedanst. Daardoor hebben we het hele Belgische team teruggevonden in verschillende landen. Op de foto's kunnen jullie zien dat het een succes was! 

Na een korte maar deugdoende nachtrust waren we om 7uur weer klaarwakker. We poetsten snel onze tanden en zorgden dat we snel omgekleed waren.
Dan begon de moeilijkste taak van heel de sleep-in... Alles weer opruimen... Na veel trekken, duwen, sleuren en nog eens duwen zat alles weer in onze koffers.
Tijd om te gaan ontbijten. Hiervoor konden we op de hulp van enkele ouders rekenen. 
Na het ontbijt deden we workshops. We mochten er zelf twee uitkiezen. Na de workshops was het speeltijd. We kregen een frisse appel om van te smullen.
We eindigen de voormiddag met nog een dizel over de sleep-in.En dan is het weer tijd om naar huis te gaan en heerlijk na te genieten tijdens het lange weekend!

Afbeeldingsresultaat voor opstaan

Na het avondeten gingen we verder met een quiz. Daarna was er tijd om nog eventjes te spelen en te genieten van een lekker dessertje.
Tijd om ons klaar te maken voor de film daarna. Eerst onze tanden poetsen, daarna onze pyjama aan en dan ons installeren. We konden kiezen uit vier verschillende films.
Stilaan werden we toch echt wel moe en werd het tijd om naar bed te gaan. Slaapwel allemaal!

Gerelateerde afbeelding

Vol enthousiasme toverden we om half vier onze klassen om tot slaapzalen. Dit bleek al een stevig werkje te zijn. Daarna konden we echt van start gaan.
Eerst was het tijd voor een tussendoortje. We genoten van een heerlijk fris waterijsje.
Dan was het tijd voor een spel. We deden een oriëntatieloop. Met een plannetje moesten we op zoek naar letters. Bij elke letter hoorde een opdracht.
Op het einde begonnen we stilaan honger te krijgen. Snel maakten we ons klaar om naar de refters te gaan. We aten eerst koude groentjes en daarna soep met brood.
We zijn helemaal klaar om er nog een avondje tegenaan te gaan!

Afbeeldingsresultaat voor start

Contact

08

Sint-Luciaschool

Molenstraat 7
2310 Rijkevorsel

03 314 61 87


Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.e
www.sint-luciaschool.be

C
ontact Zorgcoördinator
0468 57 26 83