Voorlezen dat is plezier voor klein en groot!
Deze week was het voorleesweek en uiteraard wordt er dan ook in onze school voorgelezen. Nu konden we geen ouders uitnodigen of een voorleesavond organiseren... Nee, dat ging niet... Maar niet getreurd, onze leerkrachten gingen op zoek naar leuke voorleesmomentjes. Online staan er heel wat leuke voorleesfragmenten van bekende auteurs. In sommige klassen gokten ze mee wie de gemaskerde voorlezer op Ketnet was. De kinderen lazen aan elkaar voor. Uiteraard las ook de eigen juf voor... En last but not least... Onze eigenste mevrouw Bie las ook heel graag voor, uit het boek zonder tekeningen! Ik denk dat heel wat kinderen dit thuis verteld hebben. Het boek liet mevrouw Bie woorden uitspreken zoals GLUURGAWOKKEMAGRUMPFADOE! Hilarisch! 

Kortom de voorleesmomentjes deze week waren zeker geslaagd!
En vergeet ook thuis niet om voor te lezen! Een leuk moment voor groot en klein! 

Veel (voor)leesplezier! 

Voorleesweek

De laatste dag voor de herfstvakantie konden alle klassen nog genieten van een toneelvoorstelling. In onze eigen klasbubbel keken we naar een voorstelling van 'Levende Muziek'.

Twee acteurs brachten een toneel over verkeersveiligheid. Ze deden dit op een super toffe manier: liedjes zingen, beelden tonen,  heel veel grapjes,... We zaten met open mond te kijken.

De eerste graad keek naar de voorstelling 'Ga je mee op schattenjacht?'. De andere kinderen keken naar de voorstelling 'Ni-na-gedacht'. Twee knappe voorstellingen met telkens een belangrijke les over het verkeer. 
Wij gaan in de donkere maanden alvast extra ons best doen!

Home - Levende Muziek

Contact

08

Sint-Luciaschool

Molenstraat 7
2310 Rijkevorsel

03 314 61 87


Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.e
www.sint-luciaschool.be

C
ontact Zorgcoördinator
0468 57 26 83