Donderdag 30 november kregen we hoog bezoek op onze school... Sinterklaas en Zwarte Piet kwamen langs! Toch wel spannend!
We maakten een erehaag om hen te verwelkomen. Sinterklaas en zijn Pieten gingen door onze erehaag naar de turnzaal. Wel een beetje gek, want Sinterklaas had een stokpaardje bij zich! Waar was zijn echte paard?
In de turnzaal kwamen we er al snel achter... Het paard van de Sint is ziek. Net in deze drukke periode! De Sint vroeg aan onze Sint-Luciakinderen om hiervoor een oplossing te bedenken. In alle leerjaren werd hier hard over nagedacht en werd er heel wat ontworpen. Op het einde van de voormiddag hebben we onze ontwerpen aan de Sint gegeven. Die was hier erg blij mee! Zo kon de Sint met een gerust hart weer afscheid nemen van onze kinderen.