Dinsdag 29 juni maakten we er nog een super leuke dag van om het schooljaar af te sluiten. we haalden de spelletjes van het schoolfeest boven en organiseerden een Vlaamse kermis op onze speelplaats.

Elk kind kreeg een spelkaart. Hiermee mochten ze 8 spelletjes spelen. Na elk spel kregen ze een stempel.

De leerlingen van het 5de leerjaar zorgden ervoor dat alles vlot verliep bij de spelletjes.

Op het einde mochten de kinderen hun volle spelkaart inruilen voor een cadeautje van onze ouderraad.

Heerlijk om te zien hoe iedereen zich eventjes kon ontspannen en samen kon genieten!

Kan een afbeelding zijn van de tekst 'VLAAMSE #EINDESCHOOLJAAR #EINDESCHOOUAAR #SAMEN WN #ONTSPANNEN KERMIS #PLEZIER #SPELLETJES #GENIETEN Sint-Luciaschool Rijkevorsel'