We zijn op 7/5/2018 gaan picknicken aan de looppiste met de 3de graad. We hebben daar gevoetbald en gespeeld. Het was kei tof maar wel warm. We hadden ook 2 ballen van het school meegenomen om met te spelen.

geschreven door Thomas van het 6de leerjaar

Op dinsdag 26 februari '18 was het zover! De winnende ploeg van ons netbaltornooi mocht tegen de leerkrachten spelen: meester Nick, juf Kathleen, juf Margaux, juf Emanuelle, meester Geert en juf Vicky. Het werd een leuke wedstrijd! Eerst werd er nog uitgemaakt met een beslissende wedstrijd wie tegen de leerkrachten mocht spelen: ploeg 1 of ploeg 5! 

Op maandag 23 oktober was het zover! Eerst werd er nog een spannende match gespeeld tussen ploeg 1 en 3. De winnaar mocht tegen de leerkrachten! 

Het werd ploeg 3!
Zij mochten spelen tegen meester Geert, meester Nick, juf Kathleen en juf Vicky! Uiteraard werd er ook hevig gesupporterd! Het werd een leuke middag middagsport! 

Maandag 18 september ging de middagsport van de 3de graad van start!
Eerst hadden we een lunchvergadering met de nieuwe sportverantwoordelijken. Deze zijn Dieter (6), Sofia (6), Ferre (5A), Yana (5A), Cas (5B) en Oliwia (5B). Samen met hen maakten we een planning op voor de eerste maanden van het schooljaar. 
Daarna hadden we nog even tijd om alvast enkele spelletjes in de turnzaal te gaan spelen!

vergadering.jpg (450×216)

Contact

08

Sint-Luciaschool

Molenstraat 7
2310 Rijkevorsel

03 314 61 87


Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.e
www.sint-luciaschool.be

C
ontact Zorgcoördinator
0468 57 26 83