Vorige vrijdag hadden we ook in de turnzaal ons sportschoentje gezet. En ja hoor, ook hier heeft de Sint -waarschijnlijk samen met zijn sportiefste pieten- een bezoekje gebracht! Heel het podium lag vol met gele kegeltjes en wel dertig gekleurde ballen. Er lag ook een briefje van de Sint bij. We mochten onze oude ballen niet weggooien maar verder op de speelplaats gebruiken. Wat een goed idee van de Sint! Nu kunnen we zowel binnen als buiten veel spelen en sporten met al die ballen. Bedankt Sinterklaas, voor dit super leuke cadeau!

Ondanks de speciale tijd waarin we momenteel leven, ging de veldloop toch door.  Niet tegen de andere scholen en zonder supporters.  Hier vind je een uitgebreid fotoverslag.

Op woensdag 16 september toonden de kinderen hun lievelingssport door in sportoutfit naar school te komen. We telden wel 21 verschillende sporten die door onze sportieve kinderen worden beoefend. Een knappe start op jonge leeftijd voor een gezonde, veilige en fitte levensstijl!!!                                  We beëindigden deze leuke voormiddag met enkele dansjes begeleid door de dansclub 'Dans Maar'.