Met het tweede leerjaar trokken we naar het Megaspelenpaleis in Brecht om er een ganse voormiddag te spelen en te sporten. Wel 17 sportieve activiteiten stonden er voor ons opgesteld! Mega gevarieerd! Mega tof! Mega plezier! Mega leuk!

Deze woensdagnamiddag organiseerde Moev een danshappening in de Valk. Heel wat kinderen van onze school namen hieraan deel. Een dansjuf leerde ons een leuk dansje op toffe muziek. Zo konden we genieten van een sportieve vrije namiddag.

Na een voormiddag schaatsen hadden sommige sportievelingen er nog niet genoeg van. 's Namiddags reden we met 6 ploegjes naar Brecht om te netballen. Iedereen speelde 4 wedstrijden en er werd heel enthousiast gespeeld en gesupporterd ... Dankjewel ook aan alle chauffeurs!

(En excuses voor de foto's die alles behalve recht staan :))

Afbeeldingsresultaat voor netbal

Vorige woensdag nam een sportieve bende van de tweede graad deel aan de badmintoninstuif van Moev. Eerst volgden we een omloop van verschillende leuke badmintonspelletjes om de techniek te leren. Daarna speelden we een spannend badmintontornooi. Een leuke en sportieve namiddag!

Dinsdag reden we met onze kids van het eerste leerjaar naar Brecht voor een sportieve voormiddag. Moev had er een mega cool bewegingslandschap opgesteld met wel zestien uitdagende bewegingsspelen : minigolf, klimmuur, springkasteel, duiken in een lange rups, werpspelen, evenwichtsborden, gekke fietsen,... Kijk maar naar de foto's hoe we straalden van plezier, keileuk!

Contact

08

Sint-Luciaschool

Molenstraat 7
2310 Rijkevorsel

03 314 61 87


Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.e
www.sint-luciaschool.be

C
ontact Zorgcoördinator
0468 57 26 83