Op woensdag 14 maart trokken we met een aantal leerlingen van de 3e graad naar Vosselaar.  Daar waren we ingeschreven voor het netbaltornooi.  Zowel het 5e als het 6e leerjaar hebben er een heel mooie prestatie neergezet.  Proficiat aan alle deelnemers!

 

 

Op woensdag 21 maart reed een ploegje voetballers van het 5de en 6de leerjaar samen met coach van dienst meester Nick naar Geel voor deze jaarlijkse SVS-activiteit. Het zonnetje kwam soms piepen, maar langs de zijlijn zou je niet gezegd hebben dat het de eerste dag van de lente was ...

Na een opwarming stond de eerste wedstrijd tegen Kasterlee op het programma, er waren kansen, maar er kon er helaas geen enkele verzilverd worden, uitslag 0-0. De 2 andere tegenstanders uit onze poule speelden eveneens 0-0, dus alles kon nog. De tweede wedstrijd waren onze spelers al wat beter op elkaar ingespeeld en na enkele minuten werd een eerste keer gescoord. Dat was nog maar het begin ... We wonnen met 4-1. De derde wedstrijd zou allesbepalend zijn. We wisten dat veel scoren belangrijk zou zijn. We wonnen met 2-1, maar dat bleek uiteindelijk niet genoeg voor groepswinst. Die eer ging naar Kasterlee met gelijke punten, maar 3 doelpunten meer dan ons ... Jammer! 

Maar ... de kinderen van het 5de die erbij waren, zien het al helemaal zitten om volgend jaar terug te gaan met grote ambities. Ze hebben de grote beker gezien en die willen ze graag mee naar Rijkevorsel brengen. Dus ... volgend jaar zijn we weer op post!

Dankjewel aan de ouders om mee te zorgen voor vervoer en vooral om mee te supporteren! Hopelijk zijn ook jullie volgend jaar weer van de partij. Wij alleszins wel ...

Getekend, juf Vicky en juf Lieve

Afbeeldingsresultaat voor svs danone nations cup

Op woensdagnamiddag 10 januari werd er voor onze derde- en vierdeklassers een badmintoninstuif georganiseerd door SVS in De Valk. De eerste helft doorliepen we een doorschuifsysteem met verschillende badmintonspelletjes, waarin we onze techniek en vaardigheid konden oefenen. Na de pauze speelden we een tornooi met ons groepje. Onze vrije namiddag vloog voorbij, zo leuk was het!

Contact

08

Sint-Luciaschool

Molenstraat 7
2310 Rijkevorsel

03 314 61 87


Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.e
www.sint-luciaschool.be

C
ontact Zorgcoördinator
0468 57 26 83