Onze school werd onlangs door de VSV (Vlaamse Stichting Verkeerskunde) beloond met een bronzen Verkeer op School-medaille voor 2018. De school kreeg deze bekroning wegens haar inzet voor verkeers- en mobiliteitseducatie.

We doen heel wat acties rond zichtbaarheid: 'Helm op, fluo top'; de Flitscampagne; ... Ook nemen onze leerlingen deel aan de grote verkeerstoets in het 5de leerjaar, leggen ze een voetgangersexamen af en in het 6de leerjaar ook een fietsexamen.

Digitale schoolpoortmedaille Brons 2018

Op vrijdag 21 september, strapdag 2018, waren de weergoden ons 's morgens niet echt goed gezind. De regen viel met bakken uit de lucht en toch waren nog heel wat kinderen met de fiets naar school gekomen, knap! Om half 9 werd iedereen in de turnzaal verwacht voor een startmoment met een toneeltje en het straplied.

Gelukkig werd het in de loop van de voormiddag wat droger. Zo konden alle kinderen toch genieten van de wieltjesdag! Elk leerjaar mocht tijdens een speeltijd op straat gaan rijden, omdat die speciaal voor de strapdag was afgesloten. Super tof! 

Op het einde van de dag kreeg elk kind nog een strapbandje en zongen en dansten we nog één keer ons straplied.

Afbeeldingsresultaat voor strapdag 2018

Contact

08

Sint-Luciaschool

Molenstraat 7
2310 Rijkevorsel

03 314 61 87


Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.e
www.sint-luciaschool.be

C
ontact Zorgcoördinator
0468 57 26 83