Op vrijdag 21 september, strapdag 2018, waren de weergoden ons 's morgens niet echt goed gezind. De regen viel met bakken uit de lucht en toch waren nog heel wat kinderen met de fiets naar school gekomen, knap! Om half 9 werd iedereen in de turnzaal verwacht voor een startmoment met een toneeltje en het straplied.

Gelukkig werd het in de loop van de voormiddag wat droger. Zo konden alle kinderen toch genieten van de wieltjesdag! Elk leerjaar mocht tijdens een speeltijd op straat gaan rijden, omdat die speciaal voor de strapdag was afgesloten. Super tof!

Op het einde van de dag kreeg elk kind nog een strapbandje en zongen en dansten we nog één keer ons straplied.

Afbeeldingsresultaat voor strapdag 2018