Waarschuwing

JFolder: :bestanden: Pad is geen map. Pad: /customers/e/1/b/sint-luciaschool.be/httpd.www/jml/images/stories/fotos/Zschaken

Attentie

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/fotos/Zschaken

Vrijdagmiddag hielden we een schaaktornooi voor de leerlingen van 4-5-6.

Er werd veel nagedacht en gespeeld... Een sfeerbeeld zie je op de foto's.

{gallery}fotos/Zschaken{/gallery}

In oktober staat het thema 'talenten' centraal in onze school. Elke leerling legde een talententest op de computer af en ontdekte zo zijn/haar talent. We maakten onze talenten zichtbaar voor mekaar door van elke leerling een foto te kleven bij zijn/haar talent. Ook de refters werden versierd in het thema 'talenten' door de decoratiemama's - waarvoor dank!-, de leerlingen van het 6de maakten hiervoor leuk materiaal!

We maakten met alle leerlingen en leerkrachten een post-it-war! Het thema is 'Samen 1'. Elke leerling en leerkracht mocht een post-it kleven. Zo willen we laten zien dat we samen 1 fijne groep vormen en dat zie je ook op de groepsfoto! Daarna dansten we nog op het lied 'Samen Sterk'!

Tijdens schooljaar 2012-2013 zetten we maandelijks een positief accent in de kijker!

Voor september is dit accent 'samenhorigheid'. Je zal snel foto's en activiteiten ontdekken!